Szépségverseny

2024.04.10. 08:00

Értékes nyeremények a győztes szépségnek

Februárban ötödik alkalommal startolt el a Mediaworks Hungary Zrt. szervezésében a Tündérszépek szépségverseny. Márciusban már a fotózások is megkezdődtek, de hamarosan újabb jelentkezők is érkeznek, ugyanis még nem zárult le a nevezés.

Gáspár Eszter

Készül a Tündérszépek egyikének sminkje

Fotó: Cseh Gábor

Elmúltál már 18, de nem vagy még 36 éves? Vas vármegyében élsz, vagy ott tanulsz? Vonz a rivaldafény? Ha az előző kérdésekre igen a válaszod, jelentkezz a Vas Népe és a vaol.hu által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre! Nem kell mást tenned, mint kitölteni a személyes adataiddal a jelentkezési lapot és feltölteni magadról három fényképet.

 A kiválasztás folyamatos, a veszprémi hölgyek Zala és Fejér vármegyei lányokkal szállnak harcba a regionális fordulóban. Innen a zsűri döntése alapján a legszebb jut tovább az országos döntőbe, illetve a közönség online szavazatai alapján további egy szállhat szembe a többi régió győztesével szeptemberben. 

A főnyeremény egyéves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen, az is kiderült, hogy Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. Legyél te az, aki személyesen is találkozik velük, és váltsd valóra az álmodat!

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában