Szépségverseny

2024.04.06. 08:00

Lépj ki a fénybe! Tündérszépek: még bátran lehet jelentkezni

2024-ben immár ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek is.

Gáspár Eszter

2Szendi Péter mutatja az elkészült képeket

Fotó: Unger Tamás

A szépségverseny a regionális fordulóval indul, maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18–35 év közöttiek nevezhetnek a regionális szinten induló országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépek résztvevőit. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. 

Vas vármegye szépségei Komárom-Esztergom, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, a regionális fordulóra legfeljebb ötven hölgy juthat innen tovább. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt kezdődik. Az első, regionális fordulóból aztán három lány jut tovább az őszi országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. 

A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba. A Tündérszépek több mint szépségverseny: lehetőség, hogy újabb ajtók nyíljanak meg a hölgyek előtt, akár a szépségiparban, akár a médiában, de ha valaki csak az önbizalmát szeretné építeni, arra is kiváló választás a viadal. Úgyhogy: legyen 2024 a te éved, váltsd valóra az álmaid Tündérszépként! Ezt ajánljuk azoknak, akik még nem szedték össze a bátorságukat a jelentkezéshez. Tegyék meg mielőbb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában