Még lehet jelentkezni!

2024.04.20. 14:12

Vasi Tündérszépek: ismerjék meg a sárvári Barbara Kyokot és a celldömölki Beatrixot - sok, sok fotó a szépségekről

Vasból az elmúlt másfél hét során már több lányt bemutattunk. A Tündérszépek szépségverseny javában tart.

Vaol.hu

Tündérszépek: Fehér Barbara Kyoko és Fehér Beatrix

Elindult idén is a Tündérszépek országos szépségversenyünk, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Vasban, Győr-Moson-Sopronban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

Tündérszépek
Tündérszépek: Fehér Barbara Kyoko és Fehér Beatrix 

Előző írásunkban a Tündérszépek közül a balogunyomi Máriát és a szombathelyi Lilient mutattuk be, most pedig jobban megismerhetik a sárvári Barbara Kyokot és a celldömölki Beatrixot.

A harmincöt éves sárvári Fehér Barbara Kyoko az NYME Savaria Egyetemi Központjában szerzett geográfusi végzettséget. Szívügyének tekinti japán kultúra megismertetését. Szabadidejében jelmezek készítésével foglalkozik. A Tündérszépek szépségversenyre azért jelentkezett, mert hajtotta a kíváncsiság: képes-e egy ilyen helyzetben is helyt állni. Sokáig, ugyanis nagyon gátlásos volt.

Barbara 177 centiméter magas, csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a sushi, itala a sárkánygyümölcslé. A távol-keleti és indián zenéket szereti, kedvenc parfümje az Alverde.

A celldömölki harminckét éves, érettségivel rendelkező Fehér Beatrix jelenleg pincérként dolgozik. Ötéves kisfia van. Azért jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre, hogy idén is kipróbálja magát. Szeret a családjával, és velük kirándulni.

A 158 centiméter magas Beatrix csillagjegye a bak, kedvenc étele a vasi borzas, itala pedig az ízesített üdítők. Szereti a rock zenét, kedvenc parfümje apedig a police.

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről!

A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!