Még lehet jelentkezni!

2024.04.14. 07:00

Vasi Tündérszépek: ismerjék meg a balogunyomi Máriát és a szombathelyi Lilient - sok, sok fotó a szépségekről

Vaol.hu

Elindult idén is a Tündérszépek országos szépségversenyünk, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Vasban, Győr-Moson-Sopronban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

A kapott szívek átlaga alapján a régióból egy lány léphet a verseny következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd a döntőbe jutásért. Vármegyénként a legszebb lányt szakmai zsűri juttatja a döntőbe.

Vasból már két lányt is bemutattunk, most pedig jobban is megismerhetik őket.

A tizennyolc éves Ávár Mária Balogunyomból jelentkezett Tündérszépek szépségversenyre. Jelenleg az egyik szombathelyi középiskolában az érettségijére készül. Két és fél évig szertornázott, egy évet pedig bokszolt. Ez utóbbit majd szeretné folytatni. Mint mondta, most először vesz részt szépségversenyen. Célja, megbizonyosodni arról, hogy alkalmas modellnek, mindig szeret új dolgokat kipróbálni.

Mária 173 centiméter magas, csillagjegye skorpió, kedvenc étele a császármorzsa, itala pedig a narancslé. Kedvenc zenéje: Halsey – Sorry, parfümje a Prada Paradoxe

A huszonkét éves Veszprémi Lilien Szombathelyről jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre. Másodéves gyógytornász hallgató a PTE ETK zalaegerszegi képzési központban. Korábban több képzést is elvégzett. Imádja az állatokat, a sport pedig mindig az élete része volt. Jelenleg, amikor teheti díjugrat. Akkor tud a legjobban kikapcsolódni, amikor a kutyájával elmegy kirándulni.

A 173 centiméter magas Lilien csillagjegye a skorpió. Kedvenc étele a gyros, itala pedig a limonádé. Kedvenc zenje Ofenbach – Overdrive, a parfümök közül a Versace eros pour femme de parfum márkára esküszik.

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét –, annak április 21-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában