hirdetés

2018.02.09. 07:00

Mire használható egy telefonszám tudakozó? (x)

A telefonszám tudakozó igen sok információ lekérésére alkalmas. A mobil és vezetékes előfizetők neve, a teljes lakcíme lekérdezhető az adatbázisból.

Ezen felül közérdekű telefonszámok is megtalálhatók, amelyek sokak számára, hasznos információt szolgáltatnak. Lehetőségünk van megtekinteni a fontosabb NAV telefonszámokat, az OTP Bank fiókjainak elérhetőségét, az egyes települések fontosabb közérdekű telefonszámait. Békéscsaba városánál például a rendőrség, a városi bíróság, az autóbusz pályaudvar, a fogyasztóvédelem, a katasztrófavédelem, az önkormányzat és a NAV elérhetőségeit is láthatjuk.

Itt azonnal rákereshetünk a Békéscsabai telefonszámokra, nem szükséges használni a főoldalon lévő keresőt. A rendszer az űrlapnál automatikusan kitölti a város nevét. A tudakozó oldalán már a nagyobb városok elérhetők és ez csak folyamatosan bővülni fog. Budapest, Debrecen, Kecskemét, Kaposvár, Békéscsaba és még sok nagyobb város ugyanígy elérhető a tudakozó főoldaláról.

A telefonszám tudakozó sokszor kimenthet bennünket a kellemetlen helyzetekből

Biztosan sokakkal megesett már, hogy elindultak egy tárgyalásra, de a partner telefonszámát otthon felejtettek. Ha szerencsénk van és nem tiltotta le a partner a telefonszámának közzétételét, akkor a telefonszám tudakozó minden bizonnyal kihúz bennünket a csávából.

Más esetekben a különféle segélyhívók számára van nagy szükségünk, hiszen sokan nem tudják ezeket a telefonszámokat fejből. A tudakozó oldalán ezek is fellelhetők. Ezen felül számíthatunk a keresőre akkor is, ha éppen a fontosabb távközlési hívószámokra van szükségünk. Érdemes az oldalt alaposan áttanulmányozni, hiszen számtalan hasznos információ megtalálható rajta, azon felül, hogy mobil és vezetékes telefonszámok keresésére is tökéletes.

Milyen eszköz szükséges a tudakozó használatához?

A telefonszam-tudakozo.hu használatához semmi másra nem lesz szükségünk, mint egy okostelefonra, vagy Ipad-re esetleg egy tabletre vagy egy otthoni számítógépre. Ha ezen felül internet kapcsolatunk is akad, akkor minden bizonnyal elvégezhetünk bármilyen tudakozódást az űrlapok kitöltésével.

A tudakozó oldala igen jól áttekinthető, így nem szükséges sokáig keresgélni, hogy megtaláljuk azt az információt, vagy azt a kitöltendő űrlapot, amire szükségünk van. Az oldal folyamatos frissítés alatt áll, így nemsokára még több hasznos információt találhatunk itt.

Milyen tudakozók léteznek még?

Természetesen a 11-800 belföldi tudakozó még mindig elérhető, ám azzal érdemes számolni, hogy a hívás pénzbe fog kerülni. Ezzel szemben az interneten keresztül elérhető tudakozó teljesen ingyen használható, eltekintve az eszközhasználat és az internethasználat költségétől.

A Belföldi Egyetemes tudakozó országosan bárhonnan hívható, talán sokan még a 198 számra emlékeznek. 2014 október elsejétől azonban már az új számon elérhető. A 2013 év végén kiírt pályázatot az Invitel Zrt nyerte meg, így a tudakozó szolgáltatását is ő nyújtja az ügyfeleknek.

Akik ezt választják biztosan díjfizetés mellett vehetik csak igénybe a szolgáltatást. Itt címadatok alapján lehet tudakozódni és az információkat akár SMS-ben vagy email-ben is elküldik. Plusz szolgáltatás, hogy amint a keresés találatot eredményezett, a rendszer egy gombnyomás után fel is hívja számunkra a telefonszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!