HIRDETÉS

2019.04.02. 13:09

A belföldi nyaralásnak számos előnye van – Regisztrálj az értékes nyereményekért!

Magyarországnak már rég nem mosta partjait sós víz, azóta a magyarok tengere, a Balaton. Ha úgy tervezed, hogy idén a belföldi nyaralás nyújtotta lehetőségekkel is tökéletesen megelégszel, akkor már most lefoglalhatod a szálláshelyedet, mert ilyenkor még van miből válogatni. Később, a nyár közepén, már csak a fennmaradó helyek közül szemezgethetsz.

Tervezd meg hát időben a belföldi nyaralásod, ne bízd a szerencsére a dolgot. A szállodák többsége elég sokáig bérmentesen lemondható, ezért még akár időközbeni változtatásra is adódhat lehetőséged, ha meggondolnád magad. A belföldi nyaralás legnagyobb előnye a külföldiekkel szemben, hogy nem kell sokat utazni, viszont arra nincs biztosíték, hogy nem herdálsz majd el ugyanannyi költőpénzt, mintha mondjuk az Adriai-tenger egyik strandján süttetnéd a hasad.

A belföldi nyaralás mellett szól az is, hogy a hotelek sem annyira drágák, főként, ha okosan még szezon előtt lerendezed a foglalást. Ilyenkor esetleg még előfoglalási kedvezményt is kaphatsz az eredeti árakból. Az utazoflamingo.hu weboldalon találhatsz némi leírást egy-két hazai desztinációról, viszont a lényeg ezen a felületen, hogy folyik egy értékes nyereményjáték is. A megbízó nyilvánvalóan egyik nagyobb utazási iroda, viszont a munka kivitelezője a NILS ID Kft, amely egy remek referenciákkal rendelkező marketingcég. A te szemszögedből ennek nincs túlzottan nagy jelentősége, viszont a megrendelőnek annál inkább fontos lehet, hogy minél többen jelentkezzenek a sorsolásra.

A kezdeményezés lényege, hogy az utazási iroda népszerűbbé tegye önmagát, emellett pedig a résztvevőknek még jó néhány személyes adatukat is be kell, hogy szolgáltassák. Ezt később az iroda ismételten, többször is felhasználhatja a promóciós tevékenységei alkalmával. Fontos tudnod, hogy neked igazából nincs veszítenivalód, hiszen az egész eljárás teljes mértékben legális úton folyik.

A NILS ID Kft munkatársai eléggé tapasztaltak már ahhoz, hogy semmilyen jogi jellegű baklövés véletlenül se fordulhasson elő a nyereményjáték lebonyolítása során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!