HIRDETÉS

2019.04.11. 15:18

Lakáshitel helyett személyi kölcsön?

Lényeges, hogy ha lakáshitel helyett személyi kölcsönt szeretnénk igényelni, akkor tisztában legyünk annak feltételeivel, illetve az elérhető lehetőségekkel.

Lakáshitel helyett személyi kölcsön? Bizonyos esetekben kifejezetten jó választás lehet: a lakáshiteleknek is megvannak a maguk hátrányai, amit egy személyi kölcsönnel könnyedén ki lehet küszöbölni. Nézzük meg, mikor érdemesebb a személyi kölcsön mellett dönteni egy lakáshitel helyett!

Tekintsd meg a legjobb személyi kölcsön ajánlatainkat, kattints ide!

Lényeges, hogy ha lakáshitel helyett személyi kölcsönt szeretnénk igényelni, akkor tisztában legyünk annak feltételeivel, illetve az elérhető lehetőségekkel. A fedezetként szolgáló ingatlan megléte, vagy megvásárlási szándéka esetén sem feltétlenül kell lakáshitelt választanunk, ha személyi kölcsönnel is meg tudjuk oldani a helyzetet. A lakáshitelnek ugyanis megvannak a maga hátrányai: jelzálogjog az ingatlanon, emellett az ügyintézés ideje is lehetséges problémaforrás, hiszen a személyi kölcsönökének akár hatszorosa is lehet! A lakáshitel csak abban az esetben nélkülözhetetlen – legalábbis jelenleg – ha a felvenni kívánt hitelösszeg meghaladja a 10.000.000 forintot, ugyanis maximum ennyi érhető el a személyi kölcsönökkel.

Ha a lakáshitel helyett a személyi kölcsönt választod, akkor nyilván Te is átláttad már a helyzetet: a kamata ugyan magasabb, a felvehető hitelösszeg pedig alacsonyabb, de nem kerül jelzálog az ingatlanodra, a hosszadalmas ügyintézést is elfelejtheted, és akár online is igényelheted. Akár ingatlanvásárlás a célod, akár szabad felhasználású hitelre van szükséged, a személyi kölcsön mindenképpen jobb választás lakáshitel helyett!

Nyilván Neked kell meghoznod a döntést, és számos tényezőt kell ehhez figyelembe venned, de ha ránk hallgatsz, akkor komolyan elgondolkodsz rajta, hogy a lakáshitel helyett a személyi kölcsön mellé teszed le a voksod. Oldalunkon megtalálhatod a személyi kölcsön és a lakáshitel ajánlatokat is; hasonlítsd össze őket egymással, és válaszd azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek! Kérdésed lenne, netán a döntéshez szeretnél tanácsot kérni? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen segítünk!

Hasonlítsd össze a legjobb kölcsönöket, kattints ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!