Szponzorált tartalom

2020.09.25. 07:00

Kedvelt lakóparkok Győrben

Ha Magyarország bármely pontján élhetnél, mégis melyik nagyváros lenne a befutó? Nálunk abszolút Győr! Hogy miért?

Fotó: ujotthon.hu

Győr az elmúlt évtizedekben hatalmas vérfrissítésen esett át, köszönhetően az autópálya kiépülésének, a nemzetközi cégeknek és a nyugati behatásnak. A határ is egy karnyújtásnyira található, így a város azoknak, akik külföldön dolgoznak is kényelmes lakhelyválasztás lehet. Míg a főváros is csupán egy órás autóútra található. A munkalehetőségek tárháza is nagyon széles, így nem feltétlenül kell szomszédos országokban dolgozni, hála a város folyamatos fejlődésének.

Bátran kijelenthetjük, Győr az egyik legélhetőbb város.

Valószínűleg a város neve hallatán rögtön az Audi gyár és a népszerű női kézilabda csapat ugrik be először, de most ismerjük meg Győr egy másik arcát is, mégpedig a győri lakóparkokat.

Az ujotthon.hu segítségével kiválasztottunk néhány lakóparkot Győrben, melyek még épülnek, vagy már megépültek. A közös bennük, hogy a felsorolt lakóparkok mindegyikében van még szabad lakás és csak arra vár, hogy valakinek álmai otthona, vagy értékálló befektetése lehessen.

Fotó: ujotthon.hu

Győr belvárosában a barokk, neobarokk építészeti stílusok dominálnak. Ennek köszönhetően bármikor visszarepülhetünk a XVI-XVII századba, egy kis múltidéző nosztalgiára, ha a központban vásárolunk új otthont.

Rakpart 22. elnevezésű lakópark Győr városának egyik népszerű részén épült 2019-ben. A Móricz Zsigmond rakparttól csupán néhány perc séta a belváros, valamint kiélvezhetjük a közeli Duna-part adta lehetőségek is. 66-77 négyzetméteres lakások közül válogathatunk. 34.800.000 forint a legolcsóbb, míg 40.400.000 forint a legdrágább lakás. CSOK is igényelhető, így ideális választás lehet akár családosok számára. A lakások 95 százalékát már eladták, így érdemes minél előbb lecsapni a még szabad lakásokra. Illetve az Egyetemnek, a központnak és a vízpart közelségének köszönhetően értékálló befektetés is lehet.

A Vilmos Rezidencia is szintén a belváros szívében található. Pár perc séta a Batthyány tér és a Pláza, illetve a Duna-part is sétatávolságon belül található. Az ötszintes társasházban 34 lakás került kialakításra, illetve az egész győri lakópark alatt teremgarázsokat építenek. Az ujotthon.hu-n még elérhető 9 darab lakóparki lakás, melyek egy, kettő illetve négy szobásak. A lakóparkban 29 millió forinttért cserébe már vásárolhatunk egy szobás, 44 négyzetméteres lakást. Kiváló befektetés is lehet, amennyiben új építésű győri lakóparki lakást adnánk bérbe. Ez a nagyszerű elhelyezkedésű lakópark G2021 utolsó negyedévében fog elkészülni. Mi már alig várjuk!

Fotó: ujotthon.hu

A következő győri lakópark, mely elnyerte a tetszésünket a Tavirózsa lakópark nevet viseli. A város egyik szintén frekventált részén, Vizivárosban található. Ha minőséget, esztétikumot és biztonságot keresel, akkor a következő győri lakópark neked is szimpatikus lesz! Pont annyira távol a belváros zajától, hogy ne zavarja meghitt mindennapi életünket, de pont annyira közel hogy minden kényelmesen elérhető legyen. Fiatalok és idősek is megtalálhatják itt a számításaikat, de szülőként, leendő szülőként is tökéletes választás lehet. A közelben iskolák, óvodák, zöld parkok és játszóterek is találhatóak. A háromszintes, 35 lakásos társasház átadására már nem kell sokat várnunk. Ugyanis még ez év végén átadásra kerül.

Az ujotthon.hu oldalán további 19 projekt között nézelődhetnek azok, akik igényes lakóparki otthont, vagy időtálló befektetést keresnek Győrben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!