A hét ingatlana

2023.06.11. 11:47

Megtaláltuk a Vas vármegye legkisebb eladó ingatlanát - fotók

Egy igazán mini, szombathelyi garzonra leltünk a helyi ingatlan kínálatban. A közös udvarral rendelkező társasházban található, 17 négyzetméteres lakás ugyan felújításra szorul, de kevesebb, mint 9 millió forintért már hozzájuthatunk.

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Szombathelyen a Pláza környékén 17 nm-es mini garzon eladó! Az ingatlan a Szigligeti Ede utcában egy 7 lakásos, egy kellemes közös udvarral rendelkező társasházban helyezkedik el. Az ingatlan fűtése jelenleg kályhával megoldott, a melegvíz ellátásáról egy új, nemrég felszerelt villanybojler gondoskodik. Az ingatlan felújításra szorul, így lehetőség van a fűtés korszerűsítésére, akár energiatakarékos hűtő-fűtő klíma berendezéssel. A szoba parketta burkolatot, a többi helyiség járólap borítást kapott. Az ingatlanhoz az udvaron egy kis tároló is tartozik.

 

Kényelmes parkolásra van lehetőség az épület közelében a közterületen. A közelben elérhető bolt, piac, pékség, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő. Az ingatlan elhelyezkedése a tömegközlekedés szempontjából is megfelelő. Ez az ingatlan kiváló befektetés akár magán célra, akár bérbeadás szempontjából! Azonnal költözhető![...]”

 

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!