A hét ingatlana

2023.08.06. 11:30

Családi paradicsom Szombathelyen: 5 szobányi fiatalos luxus, szaunával - fotók

Szombathely elegáns kis zugában eladó egy 2019-es családi ház, ahol látszólag olyan könnyű lehet az élet, mint a tollpihe. Öt szoba, szauna, fitneszterem, okos rendszer és a remek infrastruktúra - mind a leendő tulajdonos kényelmét szolgálják. Ha mindez nem lenne elég, a parkosított kert automata öntöző rendszerrel felszerelt,  és a garázskapu nyitásához sem kell kiszállnunk az autóból.

Vaol.hu

Családi ház fiatalos luxussal , szaunával fitnesz helyiséggel 5 szobával! Szombathely nyugati városrészén rendezett kis forgalomú kertvárosi, nyugodt környezetben, 2019 ben épült 200 m2 nagyságú, déli tájolású családi ház eladó, A épület két szintes. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali/ étkező + télikert ( ami teljesen nyitható kertkapcsolatos ) + szoba +fürdő/wc + előszoba + háztartási helyiség + garázs. A felső szinten, mely egyed,i gyönyörű lépcsőn megközelíthető, található 3 szoba +közlekedő+ fürdő +wc + fitneszhelyiség (üvegfallal ) + szauna. Az éléskamra és a szerszámos tároló az udvaron lett kialakítva. A ház fűtéséről és hűtéséről korszerű hőszivattyús gépészet gondoskodik, padló és mennyezeti hőleadással, de ki lett alakítva a kondenzációs Vailant gázkazán gépészet is. 

A helységek hőfoka mindenhol külön szabályozható. Az árnyékolásról elektromos zsaluzia, biztonságról kamera és riasztó rendszer gondoskodik, okos rendszerrel, ezért szinte minden, akár távoli helyszínről is vezérelhető. A kandallónak és a napelemnek az előkészítése megoldott. A ház szépen parkosított, közepes méretűnek számító (530m2-es) telken áll, ami automata öntözőrendszerrel is fel van szerelve és külön öntöző vízóra is kiépítésre került.! Hogy kényelmes legyen a bejárás, a kinti kapu és a garázs elektromos távirányítóval nyitható.. A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárló központok sportpályák iskolák, szabadidő központ is megtalálhatók! 

További házak és lakások az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!