A hét ingatlana

2024.03.17. 11:30

Ausztriában dolgozik, de Magyarországon lakna? Van egy ötletünk!

Vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Irány a határ! Így is mondhatnánk! Van egy remek ingatlan, közel a határhoz, ami most jó áron az Öné lehet. Gyönyörűen fel van újítva, hatalmas telek jár hozzá, csak annyi dolga van, hogy berendezze. 65 négyzetméteres, kétszobás ház, amelyet befektetésnek is érdemes megvenni. Kiadhatja, ha nem kíván beköltözni, vagy éppen Ausztriában van. Nézze meg és szeressen bele!

“Örömmel mutatjuk be ezt a gyönyörűen felújított lakóházat Pinkamindszenten, mely igazi menedéket kínál a város zajától távol, mégis közel az osztrák-magyar határhoz, mindössze 10 km-re Güssingtől. Az ingatlan 2100 m²-es telken helyezkedik el, mely elegendő teret biztosít a szabadtéri tevékenységekhez és a kikapcsolódáshoz a természet lágy ölén.

A 65 m²-es lakótér gondosan tervezett elrendezéssel rendelkezik, amely két szobát, egy előteret, konyhát, fürdőszobát WC-vel foglal magába. A praktikumot szolgáló fatároló, a kényelmes garázs, és a kocsibeálló kiegészíti a ház funkcióit, így biztosítva, hogy minden igényt kielégítsen.

Az otthon melegét infrapanelek és egy hangulatos cserépkályha biztosítja, melyek nemcsak hatékonyak, de a lakóteret otthonossá és meghitté varázsolják. A közművek között megtalálható a víz, villany és csatorna, a gázcsonk pedig a telekhatáron található, lehetőséget biztosítva a további fejlesztésekre.

Az ingatlan költözhető állapotban van, így az új tulajdonos azonnal élvezheti annak minden előnyét. Legyen szó egy nyugodt, természetközeli életről, vagy akár egy kedves vakációhelyről, ez a ház tökéletes választás lehet.

Fedezze fel ezt a rejtett gyöngyszemet Pinkamindszenten, és tegye meg az első lépést afelé, hogy megtalálja álmai otthonát! Élje meg a harmóniát és a kényelmet, melyet ez a különleges ingatlan nyújthat.”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!