ma a legtöbb

2018.05.15. 07:57

Szakadó esővel indult a kedd, figyelmeztetés van érvényben – Küldjön képet!

Erős esőzés nehezítette kedd reggel a munkába és iskolába igyekvők dolgát.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció

A héten ma várható a legtöbb- nagyjából 13mm- csapadék, így szerdán valószínűleg csak kisebb záporokra kell majd számítanunk. A nappali csúcshőmérséklet 19 és 24 fok között várható. A széllökések ereje 17 km/ óra körül alakul majd. A közlekedésben ez nem jelent nagyobb fennakadásokat. Vonatos késések Sárvár és Ostffyasszonyfa térségében fordulhatnak elő a reggeli vonatos gázolás miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki délelőtt 8 óra előtt heves zivatarok veszélye miatt:

A délelőtti órákban az eső, zápor mellett legfőképp a déli, délnyugati országrészben, illetve a középső területeken alakulhat ki néhol zivatar, majd napközben egyre inkább inkább az ország északkeleti harmadán és a Dunántúl északnyugati felén számíthatunk rájuk. A zivatarokat lokálisan jelentősebb mennyiségű csapadék (>15-20 mm), viharos szél (>60-70 km/h) és kisebb méretű jég kísérheti. Az ország keleti, északkeleti részében egy-egy intenzívebb zivatar sem zárható ki >80 km/h széllökés, >2 cm átmérőjű jég kíséretében.-írja a met.hu.

Vigyázzanak az utakon, mielőtt autóba ülnek, tájékozódjanak az útviszonyokról, az utak csúszhatnak!

Angyalos felhő Fotó: Olvasónk

Küldjön nekünk helyzetjelentést és képet a [email protected], ahogy Papp Anna olvasónk is tette korábban, amikor még csak felhős volt az és ég (hétfő)!

7 Gyalogosoknak nem ajánlott Fotó: Olvasó

Egy olvasónk jelezte, hogy az Ady tér és a Szily utca környékén a folyamatos esőzés miatt nagy mennyiségű víz gyülemlett fel, mely megnehezíti a járókelők dolgát. Több ember gyalogolt az úttesten, az autósok idegesen dudáltak. -jellemezte a kialakult helyzetet.

9kor és fél körül járt erre olvasónk
Elöntötte a földeket a víz Szentgotthárdon Fotó: Olvasó/Zámodics Józsefné

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában