meteorológia

2021.01.29. 07:24

Pénteken borult ég, erős szél várható megyénkben

Jelentős csapadék nem várható nappal.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

20201214 Időjárás illusztráció, Lukácsháza, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Vas megye

Pénteken napközben többnyire erősen felhős, borult lesz az ég. Kisebb eső, záporeső főként kora reggel és délutántól alakulhat ki. Jelentős csapadék nem várható nappal. A déli, délnyugati szél időnként megélénkül. Délutánra 6-8 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, határozottabban majd csak estefelé vékonyodhat el, szakadozhat fel nyugaton a felhőzet. Délelőtt átmenetileg kevesebb helyen számíthatunk csapadékra, majd a déli óráktól északnyugat felől egy újabb csapadékzóna érkezik, amely fokozatosan kelet felé helyeződik. Az eső mellett északkeleten fordulhat elő havas eső, hó. A délnyugati, nyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 9 fok között várható, de északkeleten, északon egy-két fokkal hidegebb, délnyugaton pedig enyhébb lehet az idő. Késő estére általában 0 és +6 fok közé hűl le a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában