Tűz

2017.12.15. 13:01

Szentgotthárdi tűzoltók is vonultak a Zalában égő családi házhoz

A szombathelyi és a szentgotthárdi tűzoltók három helyre vonultak ki csütörtökön.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kerti hulladékot égettek egy családi ház kiskertjében a Parkerdőben, a Boróka utcában csütörtökön délelőtt. A szombathelyi tűzoltók vonultak a helyszínre, megállapították, hogy az égetés az önkormányzati rendeletben meghatározott égetési időn kívül történt. A tüzet felszólításra a tulajdonos eloltotta – adta hírül a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Személyautó motortere füstölt Szombathelyen, a Bálványkő utcai parkolóban csütörtökön délután. A szombathelyi tűzoltók a helyszínre vonultak, az autó motorterét felnyitották, majd hőkamera segítségével átvizsgálták. A tűzoltók tűzre, füstre utaló jelet nem találtak. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Egy Zala megyei településre riasztották a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit csütörtökön este. Kerkáskápolna településen, a Fő tér egyik családi házának szobájában égtek a berendezési tárgyak és a mennyezet. Egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A tűzhöz a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói mellett a lenti hivatásos és a bajánsenyei önkéntes tűzoltókat riasztották. A tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat, közben egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában