Vádemelés

2018.01.15. 08:30

Súlyos bántalmazás után magára hagyta a nőt – vádemelést javasolnak

Vádemelést javasolnak a Vas megyei nyomozók.

police.hu

A sértett szomszédja értesítette a rendőrséget, majd munkatársaink kértek orvosi segítséget egy bántalmazott nőhöz Hegyfalun 2017. május 18-án. A nyomozók megállapították, hogy az asszonyt már a megtalálása előtti napon többször megütötte, megrugdosta élettársa, majd a huzamos ideig tartó bántalmazást követően a sértettet magára hagyta. A 44 éves férfi másnap sem hívott hozzá segítséget, hanem a lakás kitakarítását követően bezárta a lakásba és ismét elment otthonról. Az asszony az eset következtében a szakértői vélemény szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett és életét az orvosi beavatkozás mentette meg.

Az elfogása óta előzetes letartóztatásban lévő férfivel szemben az emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyatott nyomozást a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte és a keletkezett iratokat a Vas Megyei Főügyészség részére vádemelési javaslattal megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában