Elismerések

2018.03.07. 08:13

Kiemelkedő teljesítésüket díjazták a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon!

Tíz, húsz év után járó szolgálati elismerést vehettek át a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon március 6-án.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért húsz év után szolgálati jelet adományozott Poór Balázs tű. alezredesnek, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság polgári védelmi főfelügyelőjének.

Továbbá tíz év után szolgálati jelet adományozott Mátyás József Zsolt tű. főtörzsőrmesternek, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjének, Tóth Péter tű. főtörzsőrmesternek, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjének és Sütő László tű. századosnak, az Igazgatóhelyettesi Szervezet Megyei Főügyeleti Osztály Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kiemelt főelőadójának.

Az elismeréseket Seper András tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese adta át. Az ezredes gratulált az elismerésben részesülőknek és további jó egészséget kívánt a jövőben a szolgálati feladataik ellátásához.

Mi is gratulálunk az elismerésekhez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában