Tűzeset

2018.09.24. 10:50

Kigyulladt egy körmendi üzlethelyiség – Frissítve fotókkal!

Elektromos vezetékek égtek a padlástérben.

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Simon István

Fotó: Simon István

 

Fotó: Simon István

Tűz keletkezett egy üzlethelyiségben, Körmenden, a Németújvári utcában. Elektromos vezetékek égtek a padlástérben, és mintegy fél négyzetméteren meggyulladt a tetőszerkezet egy része is. A körmendi hivatásos tűzoltók a tető megbontása után elfojtották a lángokat – írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a hivatalos oldalán.

Frissítve!

11.35

Hétfő délelőtt a tulajdonos ment Körmenden, a Németújvári utcában lévő kocsmájába, és akkor vette eszre a füstöt. Úgy látták, hogy a villanyóra szekrénye füstöl, ezért áramtalanítottak, de kiderült, hogy csak a kábelcsatorna vezette el ide a füstöt, és a baj forrása a padlástérben van.

Hívták a tűzoltókat, akik kiérkezés után megállapították, hogy a könnyűszerkezetes épület tetőterében egy elektromos elosztó doboz gyulladt ki, a lángok pedig már a gerendára és a szigetelésre is átterjedtek. Szerencsére a tüzet gyorsan sikerült eloltani. Az épületet át kellett szellőztetni, mivel telítődött füsttel.

 

Fotó: Simon István
Fotó: Simon István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában