Az erős frontok miatt nagyon sok a rosszullét

2018.10.26. 17:31

Rosszul lett és elesett egy biciklis Szombathelyen – újra kellett éleszteni

A biciklis elesett, de szerencsére látták a történteket és gyorsan mentőt hívtak hozzá, akiknek újra is kellett éleszteni őt.

Simon István

Az erős frontok miatt nagyon sok a rosszullét, pénteken délután egy biciklis lett rosszul Szombathelyen, a Szent Gellért utca és a Rumi út kereszteződésében. A biciklis elesett, de szerencsére látták a történteket és gyorsan mentőt hívtak hozzá, akiknek újra is kellett éleszteni őt. Úgy tudjuk, hogy sokáig tartott, de végül sikerült a művelet és stabil állapotban szállították a mentők a szombathelyi kórházba.

Tegnap több rosszullét is volt, ami tragikusan végződött, reggel egy középkorú nő lett rosszul Táplánszentkereszten egy buszmegállóban, majd késő délután Szombathelyen, a Kiskar utcában egy lépcsőház bejáratánál egy másik ember is. Sajnos mindkét helyen már csak a halál beálltát tudták megállapítani, az újraélesztés nem sikerült.

Az autóvezetők reflexeit is befolyásolják a frontok, a reflexek lassulhatnak és kevésbé tudunk figyelni, ezért vezessenek nagyon körültekintően!

Fotó: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában