rendőrségi térkép

2019.01.14. 07:00

Voltak azért bűnök a kőszegi járásban

Sok volt a közterületen elkövetett bűncselekmény, s elvétve, de voltak autófeltörések is a kőszegi járás településein. Az elmúlt 365 nap rendőrségi térképe harminc nappal késleltetve közli a bűneseteket, vagyis néhány nap híján 2018-ról kapunk képet.

VN

Összesen három halálos kimenetelű közlekedési balesetet jelez az Országos Rendőr-főkapitányság térképe az elmúlt 365 napra a kőszegi járás területére. A harminc nappal késleltetett adatsor egy kőszegdoroszlói, valamint kettő, Kőszeg és Horvátzsidány között történt halálos esetet jelöl.

Az ugyancsak éves, és csaknem egy hónapot késleltetett bűntérkép szerint hat lakásbetörésnél volt dolga a rend­őröknek ezen időszak alatt: betörtek két kőszegi, egy velemi, egy gyöngyösfa­lui, egy lukácsházi és egy kőszegdoroszlói lakásba. Közterületen elkövetett bűncselekményt sokat sorol a térkép a járásra vetítve. A 21 településből csak öt községben nem történt ilyen: Kőszegpatyon, Nemescsóban, Pusztacsóban, Lócson és Iklanberényben, hatodikként Kőszeg Kőszegfalva városrésze említhető. Garázdaság a járás városaiban volt, va­lamint Gyöngyösfaluban. Ket­tő gépkocsilopás szerepel a térképen: egynél Kőszegen, egy másiknál Horvátzsidányban helyszíneltek a rendőrök. Gépkocsifeltöréseket is számol a statisztika, hármat Kőszegen, kettőt Bükön jelez az éves „bűntérkép” a járásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában