Útlezárás

2019.03.05. 16:18

Figyelmetlen volt a sofőr, balesetet okozott Táplánszentkeresztnél (Fotók, Videó)

A veszélyesen megdőlt kisteherautó miatt a tűzoltók is a helyszínre érkeztek, de szerencsére az autómentő időben ki tudta húzni a járművet.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Egy személyautó balra akart kanyarodni kedd délután Táplánszentkereszt közelében a 87-es úton, de a szemből érkező forgalom miatt meg kellett állnia. A mögötte érkező teherautó vezetője ezt későn vette észre, vészfékezett és meg is tudott állni, de a leghátul jövő Fiat már nem tudott megállni, ezért a sofőr, hogy elkerülje a balesetet, balra rántotta a kormányt, áttért a szembejövő sávba, de ott egy ukrán Mercedes kisteherautó érkezett.

Fotó: Horváth Balázs

Szerencsére a Mercedes vezetője is próbálta elkerülni a balesetet, a jobb oldali árokba hajtott, de a két autó így is összeütközött, a kisteherautó pedig félig az árokba csúszott. A veszélyesen megdőlt kisteherautó miatt a tűzoltók is a helyszínre érkeztek, de szerencsére az autómentő időben ki tudta húzni a járművet.

Fotó: Horváth Balázs

A balesetben nem sérült meg senki, a műszaki mentés idejére a 87-es útnak ezt a szakaszát le kellett zárni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában