Baleset

2019.07.18. 23:06

Nagy sebességgel ütközött villanyoszlopnak egy autó Szombathelyen

A fiatal sofőr megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították.

Horváth Balázs

20190718 Baleset - Nagy sebességgel csapódott villanyoszlopnak egy személyautó Szombathelyen, a Zanati úton Szombathely, Zanati út Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

Csütörtök este egy Audi tartott nagy sebességgel a belváros irányába a Zanati úton, amikor a vasúti felüljáró előtt, egy enyhe kanyarban megcsúszott az autó, a padkának, majd egy villanyoszlopnak ütközött, ezután a szembejövő sávban állt meg. A fiatal sofőr megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították. A totálkárosra tört autóban nem nyíltak ki a légzsákok, de úgy tudjuk, hogy a fiatalember biztonsági öve be volt kötve.

A mentés és a helyszínelés idejére a Zanati út érintett szakaszát lezárták, ennek ellenére többen a rendőri irányítás és a keresztben, villogóval álló rendőrautó mellett is behajtottak a lezárt területre. Egy Daciával a Pálya útról balra kanyarodó fiatal hölgy a terelést végző rendőrt is majdnem elütötte, néhány tíz centin múlott az újabb baleset.

 

A Zanati út mellett bicikliút halad, itt a helyszínelés alatt frontálisan ütközött össze két biciklis, akik menet közben az út helyett oldalra, a helyszínelésre figyeltek. Szerencsére ők nem sérültek meg, csak a biciklik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában