baleset

2019.08.28. 09:10

Kamionnal ütközött egy Suzuki Vasváron – Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre (Frissítve)

A személyautó vezetőjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Horváth Istvánné

Fotó: HI

Szerda délelőtt súlyos baleset történt Vasvárnál, a 8-as úton. Egy Suzuki egy mellékútról érkezett, de a sofőr figyelmetlen volt, és a stop tábla, illetve a kötelező haladási irány jobbra tábla ellenére egyenesen hajtott tovább a 8-as út kereszteződésében, de közben a védett úton egy kavicsot szállító kamion érkezett. A két jármű összeütközött, a Suzuki az út töltésén lecsúsznava állt meg. A személyautó vezetőjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból, majd súlyos sérülései miatt mentőhelikopter szállította kórházba.

A baleset miatt a 8-as főút érintett szakaszát le kellett zárni.

Fotók: HI

9.00

Összeütközött egy személyautó és egy kavicsszállító nyerges vontató a 8-as főúton, Vasvár közelében. A személygépkocsi árokba sodródott. Egy ember a járműbe szorult, őt a műszaki mentést végző vasvári önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták, a forgalmat elterelik – írja hivatalos oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában