baleset

2019.11.28. 16:24

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött a vasi és veszprémi megyehatáron

A baleset a Kamond és Karakó közötti úton történt.

vaol.hu

17:25

A rendőrök befejezték a közlekedési baleset helyszínelését a 8403-as számú főúton.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépjármű és egy kisbusz ütközött össze a 8403-as számú út 1. kilométerszelvényében, Kamond külterületén 2019. november 28-án 14 óra 54 perckor. A balesetben öt személy megsérült.

A baleset helyszínelése és mentése véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad – írja a police.hu.

 

16:10

Összement egy kisbusz és egy személyautó Kamondnál, csütörtökön délután, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtószóvivő -írja a veol.hu.

Az oldal információi szerint öten ültek a járművekben, súlyos és könnyebb sérült is van köztük. A mentés jelenleg is nagy erőkkel folyik.

15:51

Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez, ahol többen megsérültek, az utat lezárták.

15:45

Összeütközött egy terepjáró és egy kisteherautó csütörtök délután Veszprém megyében, a Kamond és Karakó közötti úton. A balesethez a sárvári hivatásos, a celldömölki önkormányzati, valamint az egyházashetyei és a kamondi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést – írja az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában