óriási torlódás alakult ki

2019.12.11. 08:34

Három autó ütközött Szombathely határában szerda délelőtt

Az elsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. december 11-én 7 óra 40 perckor a 87-es számú főút 20-as kilométerszelvényénél, ahol három gépjármű ütközött- írja a police.hu

Horváth Istvánné, vaol.hu

Fotó: Horváth Istvánné

Teljesen le kellett zárni a 87-es főutat Szombathely határában Táplánszentkereszt közelében szerda reggel egy baleset miatt. Egy műszaki hibás kisteherautót akart kikerülni egy Skoda, ezért lassított, ahogy a mögötte érkező Volvo is, de a harmadikként érkező Suzuki vezetője későn vette ezt észre, és a lassító Volvonak hajtott, amit a Skodának lökött. A balesetben négyen sérültek meg, a mentők mindenkit kórházba szállítottak.

A 87-es utat teljesen le kellett zárni mentés és a helyszínelés idejére, ezért Gyöngyöshermánban óriási torlódás alakult ki. Olvasónk beszámolója szerint egy egy kilométeres szakaszt több mint fél óra alatt sikerült megtenni.

Fotó: Horváth Istvánné
Fotó: Horváth Istvánné
Fotó: Horváth Istvánné

9.40

Befejeződött a helyszínelés a 87-es számú főúton, Szombathely térségében -írja a police.hu.

8:45

Az útzárat feloldották, a forgalom félpályán halad- írja az utinform.hu.

8:11

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket a Rumi út irányába terelik.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában