Vádemelés

2020.02.20. 08:14

Herbállal kereskedtek Sárváron – Rácsok mögé kerülhet a dílerpár egyik fele

Több mint másfél éven át folyt a kereskedés: neten rendelt herbált adott tovább a sárvári pár. Lebuktak, most börtön várhat a férfira, felfüggesztett a nőre.

Vas Megyei Főügyészség

Még 2017 elején fogott bele a drogkereskedésbe a sárvári pár, ezt látták megoldásnak rossza anyagi helyzetükre. Interneten rendeltek kábító hatású anyagokat, azt „felturbózták”, úgy adták tovább, a keverékért grammonként 1500 forintot kértek, másfél éven át „dolgoztak”.

A nyomozás szerint több mint 1 kilogramm új pszichoaktív anyagot rendeltek, abból 607 ezer forintot kerestek, és még több mint fél kilogramm maradt, azt lefoglalták a nyomozók.

A vád a férfi és élettársa ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette. A Sárvári Járási Ügyészség azt javasolja a bíróságnak, ítéljék végrehajtandó szabadságvesztésre a férfit, társát pedig felfüggesztett szabadságvesztésre. És nem mellékesen, kobozzák el a bűncselekményből származó vagyonukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában