tragédia

2020.05.23. 20:47

Meghalt egy motoros Szentgotthárdon

Egy fiatal, magyar férfi olyan súlyosan sérült meg szombaton Szentgotthárdon a motokrossz pályán, hogy életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Nemes Judit

Fotó: pixabay

- Szombat délelőtt 11 óra tájban érkezett bejelentés a szentgotthárdi motokrossz pályáról, hogy egy motoros súlyosan megsérült és nem mutat életjeleket. A mentésirányítás elindította a szentgotthárdi esetkocsit, illetve a helyszínen lévőket támogatva telefonon instruálta őket, hogy az újraélesztést végezzék. Ezt meg is tették, a mentő megérkezéséig időközben helikoptert is indítottak a helyszínre, azonban a mintegy háromnegyed órán keresztül zajló újraélesztési kísérlet eredménytelen lett – tudtuk meg Köcse Tamás Vas megyei vezető mentőtiszttől. Hozzátette: nem tudják a halál pontos okát, ezt majd az igazságügyi szakértő deríti ki. Véleménye szerint elképzelhető, hogy a magasból leesve a fiatal férfi olyan súlyos koponya-nyakigerinc sérülést szenvedhetett, ami reménytelenné tette az újraélesztési kísérletét.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Körmendi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában