veszélyes vezetők

2020.07.03. 13:30

Gyalogos-átkelőhely előtt, 93 km/h sebességgel előzött Szombathelyen

Egy másik sofőr 90 km/h helyett 177 km/h sebességgel közlekedett a 86-os számú főúton.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az elmúlt héten is több közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Vas megyei közútjain. Az ellenőrzések célja elsősorban továbbra is a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt – számolt be róla a police.hu

Egy autós Szombathelyen, a Szent Imre herceg útján 50 km/h helyett 93 km/h sebességgel haladt. A sofőr ráadásul a kijelölt gyalogos-átkelőhely előtt kezdte meg az előtte haladó gépjárművek előzését. A gyorshajtás miatt a jármű üzemben tartójával szemben közigazgatási bírság kerül kiszabásra, a szabálytalan előzés miatt pedig a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.

Fotó: police.hu

Egy másik gépjárművezető 90 km/h helyett 177 km/h sebességgel közlekedett a 86-os számú főúton, Egyházasrádóc térségében. A jármű üzemben tartójával szemben a gyorshajtás miatt közigazgatási bírság kerül kiszabásra.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában