balesetek

2020.12.29. 11:27

Négy pályaelhagyásos baleset történt a megváltozott útviszonyok miatt Vas megyében

Négy ember sérült meg.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Személygépkocsi hajtott az árokba Horvátzsidány és Kőszeg között hétfőn délelőtt. A járműben nem tartózkodott senki, az áramtalanítást a kőszegi önkormányzati tűzoltók végezték el.

Személygépkocsi ütközött szalagkorlátnak Rönökön az Alkotmány utcában kedden hajnalban. A műszaki mentést a szentgotthárdi hivatásos tűzoltók végezték. A közúti közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

Kisbusz hajtott az árokba, majd oldalára borult a 87-es számú főúton Gencsapáti közelében kedden hajnalban. A gépjárműben összesen nyolcan utaztak, közülük egy ember beszorult, akit a szombathelyi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki. A közúti közlekedési balesetben négy ember sérült meg, őket a mentőszolgálat szakemberei látták el.

Személygépkocsi közúti világító oszlopnak ütközött és kidöntötte azt a 86-os számú főúton Balogunyomban kedden reggel. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, az elektromos szolgáltató az oszlopot eltávolította, személyi sérülés nem történt. A közúti közlekedés a műszaki mentés ideje alatt szünetelt – írja a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában