Baleset

2021.07.23. 17:21

Négyes karambol történt az M1-es autópályán – Több kilométeres a kocsisor – fotók

A leállósávban halad a forgalom a főváros felé vezető oldalon.

police.hu, vaol.hu

Fotó: Kisalföld/Szabi-Car

16.56 – Két embert kellett a Petz-kórházba szállítani

„A rendelkezésre álló adatok szerint – eddig tisztázatlan okból – három Budapest felé közlekedő személygépkocsi, valamint egy kisteherautó ütközött össze. Két ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Fotó: Kisalföld/Szabi-Car

A balesetet szenvedett járművek az autópálya belső és külső sávját is elfoglalják, ezért a szemle és a műszaki mentés idején a forgalom – rendőri irányítás mellett – a leállósávon haladhat.

Kérjük az érintett útszakaszon haladókat, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek” – adta hírül a Police.hu.

Fotó: Kisalföld/Szabi-Car

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon az M19-es autóút csomópont után, korábban egy személyautó kisteherautóval ütközött össze. A 104-es km-nél befejezték a helyszínelést, a forgalom az eredeti rend szerint halad, a torlódás azonban még jelentős. Távolabb, a 126-os km-nél Győr térségében több jármű karambolozott. A belső sávot lezárták – írja az útinform.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában