Összesítő

2022.07.08. 09:07

Ismét volt dolga a vasi egyenruhásoknak, többen is jogosítvány nélkül ültek volán mögé

police.hu

Forrás: Illusztráció

A rendőrök egy, személyi sérüléssel végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek 2022. július 7-én, a délutáni órákban, a 87-es számú főúton. Egy szombathelyi lakos közlekedett személyautóval Kőszeg felől Szombathely irányába, amikor elvesztette uralmát járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy ott közlekedő gépkocsinak. A szombathelyi sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetet okozó férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért vele szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése, valamint egyéb szabálysértések miatt is eljárás indult a Szombathelyi Rendőrkapitányságon - írta a police.hu

A járőrök egy helyi gépjárművezetőt igazoltattak az esti órákban, Szombathelyen. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A sofőrt előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. július 7-én 5 óra és 2022. július 8-án 5 óra közötti időben egy, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink nyolc, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában