Összegzés

2022.08.16. 08:27

Ittas vezetővel és kilenc közlekedési balesettel is volt dolguk a vasi egyenruhásoknak egy nap alatt

police.hu

Forrás: Illusztráció

A rendőrök egy személygépkocsi vezetőjével szemben intézkedtek 2022. augusztus 15-én, a reggeli órákban Körmenden, a Kandó Kálmán utcában. Az intézkedés során járőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A nővel szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett –járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Körmendi Rendőrkapitányságon - olvasható a police.hu-n.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. augusztus 15-én 5 óra és 2022. augusztus 16-án 5 óra közötti időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink kilenc, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában