Összegzés

2022.09.01. 11:26

Augusztusban sem sikerült betartani a sebességkorlátokat Vas megyében - Volt olyan sofőr, aki belterületen 111-el ment - fotók

Az egyik Vas megyében is vezető baleseti okra, a gyorshajtásra és annak következményeire hívja fel a figyelmet a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság!

police.hu

Forrás: police.hu

A Közlekedésrendészeti Osztály forgalomellenőrzői augusztus hónapban is több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen túllépték a megengedett legnagyobb sebességet. Az ellenőrzések ideje alatt egy autós a 88-as számú főúton, Sárvár térségében 90 km/h helyett 157 km/h sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig Kissomlyó térségében közlekedett 159 km/h sebességgel. Egy sofőr Simaság belterületén lépte túl jelentősen a megengedett legnagyobb sebességet, 111 km/h-val közlekedett - írja a police.hu.

Forrás: police.hu

Két szabálytalanul közlekedő sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak, míg a harmadik jogsértés esetében az üzemben tartó közigazgatási bírságot kapott.

Forrás: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét a sebességtúllépés veszélyeire!

A nagyobb haladási sebesség jelentősen megnöveli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ilyen esetekben a többszörösére nő a féktávolság is. A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Forrás: police.hu

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is rendszeresen végeznek sebességméréseket a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokon!

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában