Rendőri intézkedések

2022.09.07. 09:42

Jogosítvány nélkül közlekedő sofőrt és két körözött személyt is őrizetbe vettek Vas megyében

Vezetői engedély nélkül közlekedő sofőrt és két körözött személyt is őrizetbe vettek a Vas megyei rendőrök az elmúlt 24 órában.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Pixabay

A járőrök Celldömölkön, a Pápai úton igazoltattak egy járművezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért a 27 éves férfit előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. szeptember 6-án 5 óra és 2022. szeptember 7-én 5 óra közötti időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink három, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - tájékoztat a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy személygépkocsi vezetőjével szemben is intézkedtek 2022. szeptember 6-án, a délelőtti órákban a Nagygeresd és Vasegerszeg közötti útszakaszon. Az intézkedés során járőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A 40 éves férfival szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Sárvári Rendőrkapitányságon.

A szombathelyi rendőrök 2022. szeptember 6-án, az esti órákban, Szombathelyen, a 11-es Huszár úton igazoltattak egy férfit és egy nőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a 39 éves helyi férfival szemben a Soproni Járásbíróság, míg a 20 éves nővel szemben a Szombathelyi Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök mindkettőjüket elfogták, őrizetbe vették és a Főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában