Hálózatot építettek

2022.10.10. 18:53

Családi drogbizniszt számoltak fel rendőrök a szomszédos megyében - Videó

Az apa az élettársával és a lányával Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróváron és a környező településeken terjesztette a kábítószert.

kisalfold.hu

Forrás: kisalfold.hu

A mosonmagyaróvári rendőrök – a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársaival, illetve a Győri Rendőrkapitányság felderítői és közrendvédelmi kollégáival közösen – egy kábítószer-kereskedelemre szakosodott bűnözői csoportra csaptak le - írja a kisalfold.hu.

A mosonmagyaróvári nyomozók több éves kitartó munkájának eredményeként egy drogkereskedelemből élő, részben családi alapon működő bűnözői csoport tagjait és tevékenységét térképezték fel. Megállapították, hogy Mosonmagyaróváron és a környező településeken huzamosabb ideje kábítószert terjeszt egy 47 éves rábatamási férfi és 26 éves lánya, valamint az apa élettársa, egy 24 éves mosonmagyaróvári nő. 

A nyomozók beazonosították a hozzájuk köthető, kábítószerrel kapcsolatba hozható személyeket, majd október 7-én az esti órákban Mosonmagyaróváron, Halásziban és Rábatamásiban összesen öt helyszínen, egy időben fogták el a kábítószer-kereskedő csoport tagjait. 

Az apát, a lányát, és a férfi élettársát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és egyikük kivételével őrizetbe vették őket, majd október 10-én indítványozták a letartóztatásukat az ügyészségnél. Az akció során rajtuk kívül még öt személyt fogtak el, őket a rendőrök kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A bűnözői csoport tagjainál tartott kutatások során a nyomozók többfajta kábítószert, a drog porciózásához és fogyasztásához szükséges eszközöket, illetve nagy mennyiségű készpénzt, valamint vagyonvisszaszerzés keretében egy gépjárművet foglaltak le.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában