Helyi kék hírek

2022.10.18. 09:29

Házhoz megyünk vetélkedő Vas megyében

A megyei fordulót a cáki „Lacák és a Mamó Cák” csapata nyerte.

police.hu

Forrás: police.hu

A „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” elnevezésű országos bűnmegelőzési program keretében 2022. október 15-én megrendezésre került a megyei, vagyonvédelmi családi vetélkedő.

A résztvevő csapatok nyolc feladatban mérhették össze tudásukat, amelyek közt szerepeltek szituációs feladatok, bűnmegelőzési totók, valamint vagyonvédelmi fogalmakra, kifejezésekre épülő activity, keresztrejtvények. A vetélkedő záró feladataként egy betörőről szóló prevenciós kisfilmet vetítettek le a szakemberek, amelyből minél több vagyonvédelmi eszközt, valamint módszert kellett felsorolni a csapatoknak.

Az egész délelőttös vetélkedő végig jó hangulatban telt. Az első helyet a cáki „Lacák és a Mamó Cák” csapata nyerte, akik a győzelemmel elnyerték az országos versenyen történő indulás jogát is.

A többi csapat sem távozott üres kézzel, a Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai nekik is készültek egy-egy ajándékcsomaggal - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában