Baleset

2022.10.27. 10:47

Kerékpárosok ütköztek Körmenden, az egyikük megsérült

Két kerékpáros ütközött Körmenden szerdán a késő délutáni órákban. Az egyik biciklin se fék, se világítás nem volt, ráadásul tulajdonosával szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott.

police.hu

Forrás: police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök a késő délutáni órákban, Körmenden. Egy helyi lakos világítás és fékberendezés nélküli kerékpárral közlekedett a Hegyalja utcában, a kerékpárúton, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett és összeütközött egy, vele szemben szabályosan közlekedő biciklis fiatallal. Az ütközés következtében a fiatal kerékpáros az úttestre esett és könnyebben megsérült. A körmendi férfival szemben a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították és vele szemben szabálysértési eljárást indítottak - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában