Rendőri intézkedés

2022.11.11. 10:02

Tizenkét baleset történt Vas megye útjain az elmúlt 24 órában

Az M80-as autóúton egy gépkocsi szalagkorlátnak ütközött, az utas megsérült. Az őszi csapadékos időszakban kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, a közlekedési szabályokat maradéktalanul betartva közlekedjenek!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Pixabay

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. november 10-én 5 óra és 2022. november 11-én 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök tizenegy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - írja hivatalos oldalán a rendőrség. 

Egy ajkai lakos személyautóval közlekedett az M80-as autóúton Körmend felől Rönök irányába. Haladása során az autóút 179-es kilométerszelvényében elvesztette uralmát járműve felett, a jobb oldali útpadkára hajtott, majd áttért a szemközti forgalmi sávba, végül autóját visszakormányozva a völgyhíd jobb oldali szalagkorlátjának ütközve állt meg. A balesetben a jármű utasa könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában