Baleset

2022.12.26. 08:00

Lámpaoszlopot döntött egy körforgalomból kihajtó autó Szombathelyen - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szombaton késő este egy BMW személyautó haladt Szombathely határában a Körmendi út és a Külső Pozsonyi út kereszteződésében lévő körforgalomban, ahonnét a sofőr a Körmendi úton a belváros felé akart kihajtani. Az autó valószínűleg nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt a nedves, csúszós úton, így a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és kisodródva egy út szélén lévő beton lámpaoszlopnak csapódott, amit kettétört és kidöntött. 

Információink szerint a BMW a fiatal sofőrnél csak kölcsönben volt. A balesetet szenvedett autóban ketten utaztak, őket a mentők megvizsgálták, de csak a sofőrt kellett kórházba szállítani, akinek az ökle sérült meg.

A baleset helyszínére a mentők, a tűzoltók és az áramszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. A kidőlt oszlopnál az áram alatt lévő vezetékek szabadon lógtak, így azért, hogy a helyszínen a balesetveszélyt meg lehessen szüntetni, a környéken le kellett kapcsolni az áramot, így a Körmendi út egy szakasza sötétbe borult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában