Tűz

2023.01.14. 12:41

A büki szálloda füsttel nagy mértékben telítődött - Újabb részletek a tűzesettel kapcsolatban

Tóth Judit

Forrás: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

Ahogy arról beszámoltunk, tűz ütött ki ma hajnalban Bükön, egy Golf utcai hotelben. Az esethez a szombathelyi hivatásos és a csepregi önkormányzati tűzoltók, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai vonultak ki.

Lapunk kérésére Szuhogyi-Balogh Nikoletta tűzoltó főhadnagy elmondta, hogy a szállóvendégek és a szállodai dolgozók biztonsága érdekében kiürítették az épületet, ez megközelítőleg kétszáz főt jelentett. 

A tűzoltók felderítették, hogy a tűz az elektromos kapcsolónál keletkezett az egyik harmadik emeleti hotelszobában. A tüzet - amely 6-8 négyzetméternyi területet érintett - a csepregi önkéntes tűzoltók oltották el porral oltó készülékkel. A gyors reagálással és beavatkozással sikerült megakadályozni, hogy a tűz tovább terjedjen, de a szálloda füsttel nagy mértékben telítődött, így a tűzoltók nagy teljesítményű ventilátorokat is bevetettek és kiszellőztették az épületet. Személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában