Baleset

2023.01.22. 11:42

Közel száz háztartás maradt áram nélkül - Elosztó oszlopba csapódott egy Audi Bükön - fotók

vaol.hu

Forrás: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

Jelzett helyen Bükön egy Audi szgk.fém villamos elosztó oszlopnak ütközött. A jármű vezetője az egység kiérkezéséig elhagyta a helyszínt. Az áramszolgáltató a sérült és erősen megdőlt oszlopot, ennek kapcsán a környező utcákat áramtalanította (kb.100 fogyasztó). Az áramszolgáltató a sérült oszlopot daru segítségével stabilizálta, közben Csepreg I-el az autó kivontatásra került az oszlop alól - írja közösségi oldalán a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság.

Az egység a (4-ből) 1 darab épen maradt lábat hidraulikus vágó berendezéssel, az oszlop kidöntése után elvágta, továbbiakban a Rendőrség és az áramszolgaltató átvette a helyszínt. Utóbbi folyamatosan dolgozik az oszlop cseréjén, az áramszolgáltatás helyreállításán. A jármű forgalmat a munkálatok idején szakaszosan továbbra is lezárják majd a helyszínen.

Forrás: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

A káreset kapcsán forgalomirányításban részt vesz a Csepregi Polgárőrség is. A káresethez vonuló állomány köszöni a tűzoltó feleségeinknek, tűzoltó bajtársaknak, Polgárőrségnek a meleg kávét, teát, szendvicseket! (Tűzoltói beavatkozás ideje 4 óra volt.) Vonult Csepreg ÖT I-es 6 fővel. Rendőrség, Közútkezelő, Áramszolgáltató, Csepregi Polgárőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában