Baleset

2023.02.03. 08:54

Nem adta meg az elsőbbséget, egy sérült és három törött autó lett a végeredmény Celldömölkön

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. február 2-án 5 óra és 2023. február 3-án 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó és kettő, anyagi kárral végződött közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

police.hu

Illusztráció!

Forrás: Pixabay.com

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2023. február 2-án, a kora délutáni órákban, Celldömölkön. Egy ostffyasszonyfai lakos személygépkocsival közlekedett a Rákóczi Ferenc utcában a Deák Ferenc utca felől a Dózsa György utca irányába. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott az Árpád utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, ott közlekedő, sárvári lakos által vezetett gépkocsival. A sárvári sofőr által vezetett autó az ütközéstől nekicsapódott a vele szemben közlekedő, szombathelyi nő által vezetett gépkocsinak. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján a szombathelyi gépkocsivezető könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Celldömölki Rendőrkapitányság - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában