Baleset

2023.02.15. 09:27

Teljesen eltarolta a villanyoszlopot az ittas sofőr, majd egy családi ház udvarán landolt Szelestén - fotó

Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Forrás: vas.katasztrofavedelem.hu

Villanyoszlopnak ütközött, kidöntötte, majd a mellette található betonkerítésnek csapódott és azt is megrongálva egy családi ház udvarára hajtva állt meg egy személyautó éjszaka Szelestén, a Berzsenyi Dániel utcában. 

Forrás: vas.katasztrofavedelem.hu

A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, illetve a sérült villanyvezetékek miatt lezárták az érintett területet. A balesetben a jármű sofőrje az elsődleges információk szerint könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították - olvasható a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

A balesetet okozó sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre is sor került. Az ittas sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették, vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sárvári Rendőrkapitányság - derül ki a rendőrség közleményéből.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában