Vádat emeltek az ügyben

2023.02.23. 19:00

Videó: ittasan rendezett nagy balhét egy fiatal pár az egyik badacsonyi szórakozóhelyen

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség azzal a fiatal párral szemben, akik tavaly júliusban az ittasságuk miatti erőszakos viselkedésükkel riadalmat és megbotránkozást keltettek egy badacsonyi szórakozóhelyen.

vaol.hu

Forrás: Ügyészség

A vádirat szerint a 27 éves férfi és 24 éves barátnője az éjjeli órákban érkezett a vendéglátóhelyre, majd a kora hajnali órákra erősen ittas állapotba kerültek, és hangosan veszekedtek egymással - írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség. Veszekedésük során bementek a pult mögé, ahonnan a nő kirángatta társát, melynek során mindketten a földre estek, majd miután felálltak a nő a kezével többször fejbe ütötte a férfit. 

Miután az egyik vendég a fiatal nőt próbálta rávenni, hogy viselkedése miatt vigye el barátját a szórakozóhelyről, a férfi támadólag lépett fel vele szemben, meglökte, majd egy másik vendéget is megütött. 

Lökdösődésüket látva, a nő vissza akarta tartani a párját, de ez nem sikerült. A férfi tovább kiabált, hőzöngött és bement a pulthoz, ahonnan az egyik dolgozónak többször is ki kellett tessékelnie. A két vádlott még ezt követően is lökdösődött, veszekedésüknek a kiérkező rendőrök vetettek véget. 

Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban pénzbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetőkkel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában