Várják a jelentkezőket

2023.03.10. 09:53

Folytatódik a határvadászok toborzása Vas vármegyében, mutatjuk a helyszíneket

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságon továbbra is folyamatos a határvadászok toborzása. A határvadászok fő feladata az államhatár védelme, az államhatáron történő illegális belépési kísérletek megakadályozása, továbbá az illegálisan belépett személyek feltartóztatása és az ideiglenes biztonsági határzáron történő átkísérése - tájékoztat hivatalos oldalán a rendőrség. 

Toborzó munkatársaink a hétvégén több helyszínen is várják az érdeklődőket.

Őriszentpéteren, a termelői piac területén 2023. március 11-én 9 órától 11 óráig, Sárváron pedig az Aréna melletti piac területén 2023. március 12-én 9 órától 10 óráig várják az érdeklődőket munkatársaink.

Jövő hét első felében pedig 2023. március 14-én 14 óra ás 14 óra 30 perc közötti időben Gersekaráton, az önkormányzat előtti területen kérhetnek felvilágosítást a képzéssel kapcsolatban munkatársainktól.

A képzéssel kapcsolatban további hasznos információkat online az alábbi linken is találhatnak, valamint bizalommal fordulhatnak a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához!

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában