Összesítő

2023.03.30. 09:44

Ittas állapotban okozott balesetet egy férfi Sárváron

Három anyagi káros közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Főkapitányságra, amelyből egyet ittas állapotban okozott egy sárvári férfi.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Illusztráció

Forrás: MW/archív

Fotó: Csapó Balázs

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. március 29-én 5 óra és 2023. március 30-án 5 óra közötti időben sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés - tájékoztat hivatalos oldalán a rendőrség. 

A kőszegi rendőrök Csepregen egy, olyan járművezetővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában, akinél az intézkedés során megállapították, hogy érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett. A férfit előállították és meghallgatását követően engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Anyagi káros balesetet okozott egy sofőr Sárváron. A helyszíni intézkedés során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Vele szemben a vezetői engedélye elvétele mellett, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában