Összegzés

2023.03.03. 08:39

Vezetett pedig jogosítványa sem volt, de körözött férfit is fogtak a rendőrök a vasi utakon

Két, személyi sérülés nélküli balesetről érkezett bejelentés a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Illusztráció!

A sárvári rendőrök egy, olyan gépkocsivezetővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában, akinél az intézkedés során megállapították, hogy őt a Pesti Központi Kerületi Bíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Egy körözött férfit fogtak el az elmúlt 24 óra alatt az egyenruhások. Egy helyi lakost igazoltattak Sárváron a rendőrök, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben kábítószer-birtoklás bűncselekmény elkövetése miatt. A körözöttet a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. március 2-én 5 óra és 2023. március 3-án 5 óra közötti időben két, anyagi kárral végződött balesetről érkezett bejelentés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában