Gyász

2023.05.02. 11:10

A ZTE és a Pécs korábbi futballistája hunyt el a Zalában történt tragikus motorbalesetben

vaol.hu

Forrás: zaol.hu

A zaol.hu információi nyomán lapunk is beszámolt arról a szörnyű tragédiával végződő motorbalesetről, ami hétfőn kora délután történt a szomszédos vármegyében. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a zalai portált nem sokkal a baleset után arról tájékoztatta: hétfőn 12 óra 30 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között Hahóton a Csányi utcában összeütközött egy motorkerékpáros és egy traktor. A baleset következtében a motoros a helyszínen életét veszítette. A zaol.hu egyik olvasója látta a balesetet, aminek részleteit elmesélte a portálnak. Erről ITT olvashat bővebben!

Azóta kiderült: a ZTE FC  saját nevelésű játékosa Fujsz Richárd volt a baleset áldozata, aki a kék-fehérek NB II-es csapatában is szerepelt, majd a PMFC-ben folytatta pályafutását, azóta pedig a Nagykanizsa FC NB II-es futsal együttesében játszott. A pécsi és a zalaegerszegi klub közösségi oldalaikon így emlékezett meg a mindössze 25 évesen elhunyt focistáról:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában