Vádemelés

2023.05.02. 09:19

Szexuális szolgáltatásból lett balhé a 8-as főúton: visszakozott a kamionsofőr, kérte vissza a pénzt

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A Vas Vármegyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat arról, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség önbíráskodás bűntette, közlekedés biztonsága elleni bűntett, rongálás vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat, mert a vádirat szerint a sértett 2022 februárjában a 8. számú főúton közlekedett kamionnal, majd megállt egy földes magánúton és szexuális szolgáltatásban egyezett meg az ott lévő nővel. A sértett azonban a szolgáltatás kapcsán vitatkozni kezdett a nővel, és mivel nem jutottak dűlőre, visszakérte tőle az előre kifizetett összeget. 

Miután a nő nem akarta a pénzt visszaadni, a sértett a gépjármű utasteréből kivette a nő táskáját, hogy visszavegye az általa korábban odaadott pénzt. Ekkor a nő segítséget kért a közelben tartózkodó vádlottól, aki odalépett a kamionhoz és a már mozgásban lévő jármű ablakára a nála lévő csúzliból egy csapágygolyót lőtt ki azért, hogy a sértettet megállítsa és visszaadja a nőnek a táskáját. A csapágygolyó betörte a kamion bal első ablakát és a sértett kezét is eltalálta, aminek következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, míg a gépjárműben több mint 150.000 forint rongálási kár keletkezett. A sértett a táskát végül kidobta a kamionból.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában