Kék hír

2023.07.18. 12:28

Látta mi történhetett? A körmendi rendőrök a lakosság segítségét kérik

Vaol.hu

Forrás: police.hu

Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/327/2023. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Közlekedési baleset történt 2023. június 26-án, 14 óra körüli időben, Körmenden. A nyomozás adatai szerint egy férfi személygépkocsival közlekedett az Ipari utcában az ipari park felől, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Mátyás király utca kereszteződésébe. Kanyarodása során elsodorta a Mátyás király utcában, a kijelölt kerékpárúton közlekedő biciklist. Az ütközés következtében a kerékpáros a járművéről a földre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta jelentkezzen személyesen a Körmendi Rendőrkapitányságon vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06/94/414-040-es telefonszámon, illetve a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában