Válaszolt a rendőrség

2023.07.09. 16:27

Rendőrök a szombathelyi trafiknál: nem rablás történt

Vas Népe

Fotó: Horváth Istvánné

Nem trafikrablás történt szombaton a vasi megyeszékhely központjában. A Szombathelyi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett miatt ismeretlen tettessel szemben folytat nyomozást - tájékoztatta lapunkat Cser Zsófia r. őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Mint arról korábban beszámoltunk: szombaton délután Szombathelyen a Szent Márton utca és a Vörösmarty utcák kereszteződésénél lévő trafikhoz riasztották a rendőröket. Akkori információink szerint a dohányboltban történt incidens miatt zárták le a környéket, ahol sokáig bűnügyi helyszínelők dolgoztak.

Nem trafikrablás történt a vasi megyeszékhelyen szombaton. A Szombathelyi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett miatt ismeretlen tettessel szemben folytat nyomozást - tájékoztatta lapunkat Cser Zsófia r. őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap. Megtudtuk: nem történt sem erőszak, sem személyi sérülés, az elkövető készpénzzel távozott ismeretlen helyre. Cser Zsófia azt is megerősítette: a helyszínelésnél nyomozó kutya segítségét is igénybe vették, ám a nyomozás érdekeire tekintettel több információt egyelőre nem adhat. 

Így egyelőre nem tudjuk, mennyi készpénzt vitt magával az ismeretlen tettes, mint ahogy azt sem: mivel és kit zsaroltak. Ha újabb információhoz jutunk, közöljük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában